O NAMA

RIJEČ OSNIVAČA

Svoju strast i ljubav prema automobilima nadogradili smo višegodišnjim radom i velikim brojem završenih obuka, kako bi klijentima u Crnoj Gori i šire pružili najbolju moguću uslugu na svjetskom nivou. Danas je AsFerrari najbolji i najpoznatiji servis ovog tipa u regionu i šire. Imamo svoje distributere i organizujemo obuke putem kojih prenosimo znanje svima koji žele da se bave ovim poslom.

 

Trudićemo se da i u budućnosti budemo što bolji i da pratimo trendove o ovoj oblasti.

Auto servis asferrari se bavi profesionalnim chiptuningom i nalazimo se u Danilovgradu Crna Gora u dosadašnjoj praksi čipovali smo nekoliko hiljada vozila, kamiona, autobusa, kombia, mi smo prvi u Crnoj Gori počeli da se bavimo ovim poslom profesionalno sa našim partnerima iz inostranstva koji imaju višegodišnje iskustvo u chiptuningu naši partneri nam pružaju sve vrste podrške i garanciju na urađen posao,raspolažemo najmodernijom tehnikom CMD za obavljanje chiptuniga neke od urađenih vozila možete vidjeti na stranici PROJEKTI.Vršimo chiptuning na sve vrste novijih dizel i benzin motora, HDI, CDI, TDI, DTI, CDTI, FSI, TFSI, itd...

  Takođe možemo tunirati najnovije modele vozila koji koriste nove generacije upravljačkih jedinica kao što su EDC16,EDC17,kao i benzinskih turbo motora. U ponudi imamo četiri vrste chiptuninga da bi prilagodili cijene mušterijama:

   

  1. ECO OPTIMAL chiptuning cijena od 150e
  2. NORMAL chiptuning cijena od 200e
  3. POWER chiptuning cijena od 250e
  4. CUSTOM LOG chiptuning cijena od 300e

   

  Cijene chiptuninga zavise dosta od ubrizgavanja koje vozilo ima na pr:cijena EDC15 i EDC17 ne može biti ista to jes skuplje je za EDC17. Sve mušterije koje su već jednom uradile chiptuning kod nas imaju popust,svaki treći auto 50% popust,takođe popust imsju svi ćlanovi našeg foruma. Takodje možete vidjeti zadovoljne korisnike naših usluga na forumu i facebook-u. Svi koji hoće da probaju naš kvalitet chiptuninga mogu da probaju sedam dana i ako nisu zadovoljni mogu vratiti na fabrička podešavanja u roku od 10 minuta i vratiti novac, mada do sada nismo imali takav slučaj Wink.

   

   

  DPF/FAP filteri

  Novi dizel motori imaju takozvane filtere za čestice DPF i FAP koji su u prodaji mnogo skupi,mi smo u mogućnosti da ih uklonimo sa vozila i ugradimo novi softwer sa garancijom.

   

  Pored katalizatora, na izduvnim granama modernih dizel motora postoji i dizel filter (DPF/FAP) sitnih čestica. Zapušenjem katalizatora i filtera na izduvnoj grani može doći do ubrzanog skraćenja radnog vijeka motora kao i do oštećenja turbine, EGR ventila, usisne grane. AsFerrari Doo vrši kompjutersko isključivanje DPF-FAP filtera koristeći originalne alate i proverena originalna rešenja u reprogramiranju fabričkog softvera.

   

  Elektronski chiptuning, jednostavno rečeno novi i bolji život Vašeg automobila.

  Elektronski chiptuning je modifikovanje postojećeg softvera u računaru Vašeg automobila. Modifikovanjem postojećeg softvera performanse automobila mogu se znatno poboljšati, pa čak i extremno kao što je to slučaj kod trkačkih automobila. Kada je reč o optimalnom chiptuning-u koji mi radimo, performanse automobila se poboljšavaju za 10% do 30%, zavisno od modela automobila i vrste motora. Dakle, u pitanju su poboljšanja performansi koje su u okvirima dozvoljenog, ali sasvim dovoljno da Vam pruži veliko uživanje u vožnji zbog čega se inače chiptuning i radi.

   

  Kao rezultat ove vrste modifikacije izdvajamo neke od najvažnijih poboljšanja:

   

  1. Povećanje snage - bolja efikasnost motora u svim režimima rada
  2. Bolji obrtni moment - doprinosi daleko boljem ubrzanju i uživanju u vožnji
  3. Ekonomičnost - smanjenje potrošnje pri optimalnoj vožnji
  4. Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim uslugama!!!!!!

  DYNO MAX

  Mi smo zastupnici za Dynomax sisteme. Nudimo kompletnu uslugu, prodaja, besplatna montaža i podrška.